השמנה

נושא כואב שחייבים לדבר עליו – אכילה רגשית. מה גורם לנו לאכול הרבה, הרבה יותר ממה שאנחנו צריכים כדי לשבוע?אכלנו כבר ארבעה משולשי פיצה, למה אנחנו מרגישים צורך להכניס לגופנו עוד אחד, שניים, שלושה? השעה שתיים בלילה, למה דווקא אז דחוף לנו לפתוח את המקרר?

מחסור פוגע בנו עמוק. משאיר בנו צלקות.בפוסט הקודם דיברנו על אכילה רגשית. יש עוד הקשר לאכילה רגשית שעוד לא נגענו בו.
לפעמים אנחנו אוכלים יותר מהצורך שלנו כי אנחנו מרגישים דחיפות לאגור. להכניס עוד כדי שישאר לנו לזמנים קשים.
לאכול עכשיו כי מי יודע מה יהיה אחר כך. זו התנהלות של מחסור. התנהלות שמונעת מכאב, גם אחרי שהמצוקה והכאב עצמו נגמרים, לכאורה.רק אם נצליח להירפא מהכאב הישן, נוכל להפסיק לגרור אותו איתנו ולהשתחרר מקשיים כמו האכילה הרגשית. לשם כך צריך להרים טלפון, לתפוס אומץ ולקבוע פגישה. דרך הטיפול נוכל לרפא את העבר ולשנות את העתיד שלנו.

מוזמנים לשלוח הודעה כאן, בטלפון או להתקשר. ירון 050-227-1603

שתפו את המאמר:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

On Key

Related Posts

Михаил Зборовский: Космобет как пример важности личности в построении сильного бренда

В современном мире бизнесов и технологий бренды становятся не просто логотипами и названиями, а мощными персонализированными экосистемами. Сегодня клиенты доверяют не только продукту, но и

Михаил Зборовский: Космобет как пример важности личности в построении сильного бренда

В современном мире бизнесов и технологий бренды становятся не просто логотипами и названиями, а мощными персонализированными экосистемами. Сегодня клиенты доверяют не только продукту, но и

Михаил Зборовский: Космобет как пример важности личности в построении сильного бренда

В современном мире бизнесов и технологий бренды становятся не просто логотипами и названиями, а мощными персонализированными экосистемами. Сегодня клиенты доверяют не только продукту, но и