אלרגיה

אלרגיה: איך מאכל שאני כל כך אוהב, פתאום הופך בשבילי לאוייב?
הדס (בדוי) אהבה במיוחד לאכול שוקולד. זה היה הפינוק שלה. עד שיום אחד היא באה להכניס שוקולד לפה, וקיבלה תגובה אלרגית קשה.האלרגיה החדשה סיכנה אותה, ציערה אותה מאוד ובעיקר היתה לא מובנת. למה פתאום, באמצע החיים, היא נעשתה אלרגית?

את התשובה היא גילתה בטיפול. הדס שחזרה את התקופה, היום, שבו היא גילתה שהיא אלרגית. ניסתה לגלות מה היה אז, בין אכילת השוקולד האחרונה שהיתה נעימה ובטוחה, לבין הפעם הראשונה שהגיבה לשוקולד כל כך גרוע. האירוע שקרה בין שתי הפעמים, היה מותו של אחיה.וכשהודיעו לה על מותו, כשצלצל הטלפון, היא בדיוק אכלה… שוקולד.

הצער, הכאב שלנו, נתפס על אובייקטים חיצוניים. כאן זה היה השוקולד שאכלה. אבל הסיפור האמיתי היה כאב גדול, הכאב על מות האח האהוב, כאב שלא היה לו על מה להתפס וכיצד להשתחרר.

מוזמנים לבוא, לדבר, ולשחרר את הכאב.ירון. 050-227-1603

שתפו את המאמר:

On Key

Related Posts

Михаил Зборовский: Космобет как пример важности личности в построении сильного бренда

В современном мире бизнесов и технологий бренды становятся не просто логотипами и названиями, а мощными персонализированными экосистемами. Сегодня клиенты доверяют не только продукту, но и

Михаил Зборовский: Космобет как пример важности личности в построении сильного бренда

В современном мире бизнесов и технологий бренды становятся не просто логотипами и названиями, а мощными персонализированными экосистемами. Сегодня клиенты доверяют не только продукту, но и

Михаил Зборовский: Космобет как пример важности личности в построении сильного бренда

В современном мире бизнесов и технологий бренды становятся не просто логотипами и названиями, а мощными персонализированными экосистемами. Сегодня клиенты доверяют не только продукту, но и